lunes, diciembre 06, 2010

Desperta Sandro

L’escenari es bastant senzill d’explicar: hi ha uns canons que disparen a totes hores i les bombes cauen damunt el cap d’en Pep Guardiola. En aquest escenari no importa gaire si això es just o no ho es; ni si hi ha motius per un bombardeig d’aquest calibre; ni tampoc si el Barça els hi dona en algun moment arguments i munició perquè continuïn disparant per terra, mar i aire. Sempre es interessant saber si el bombardeig és justificable i merescut o raonable, però sigui quina sigui la resposta la realitat es que les bombes continuen caient i no s’aturaran.

Fins fa poc el president Laporta feia d’escut protector. De fet, li agradava fer d’escut protector per dues raons: perquè li va la marxa i perquè alimentava la seva cursa política. Desaparegut Laporta ens trobem que en Guardiola no té qui el protegeixi de les bombes i més que mai té poc sentit preguntar-se si son justes o injustes, ni si arriben per la via civil o per la criminal: el cert es que plouen canonades i en Pep necessita protecció. Desperta Sandro.

- Publicado en RAC-1 (6-XII-2010)

Es un escenario bastante simple de explicar: unos cañones disparan a todas horas y sus bombas caen sobre la calva de Pep Guardiola. No es excesivamente relevante saber si  es justo o no; si hay motivos para un bombardeo de semejante calibre; ni tampoco si el Barça les ha dado motivos o munición para que continuen disparando por tierra, mar y aire. Desde luego, siempre es positivo conocer las justificaciones de un bombardeo y si es merecido o razonable, pero sea cual sea la respuesta hay una realidad incuestionable: las bombas siguen cayendo y no se detendrán.

Hasta hace poco tiempo, el presidente Laporta ejercía de escudo protector. De hecho, le encantaba ser escudo protector por dos razones: porque le va la marcha y porque alimentaba su carrera política. Desaparecido Laporta comprobamos que Guardiola ya no tiene quien le proteja de las bombas y más que nunca tiene poco sentido preguntarse si son justas o no o si caen por la vía civil o por la criminal: caen, simplemente. Pep necesita protección. Despierta, Sandro.